Το περιβάλλον σε κίνδυνο

by Romina
40 λεπτά
Το περιβάλλον σε κίνδυνο

Όπως τονίζουν οι ειδικοί μείζον πρόβλημα για την επιβίωση του ανθρώπου αποτελεί η καταστροφή του περιβάλλοντος. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ακραία φαινόμενα να παίρνουν δράση σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας. Για την καταστροφή αυτή φέρουμε την απόλυτη ευθύνη εμείς.


Η τεράστια βιομηχανική ανάπτυξη σε συνδυασμό με τον αυξημένο πληθυσμό ατόμων άρα και την αύξηση προσωπικών αναγκών οδηγεί ολοένα και περισσότερο στην καταστροφή του πλανήτη μας. Είναι λοιπόν η στιγμή , που ο καθένας μας οφείλει να διαφυλάξει το μέλλον των επόμενων γενεών. Γι αυτό το λόγο εκτός από  προσωπική ευθύνη και σαν εταιρεία οφείλουμε να συνεισφέρουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

Η προστασία του περιβάλλοντος σε όλη την παραγωγική διαδικασία.

Ως ROMINA , υπάρχουν αρκετοί τρόποι που αποδεικνύουμε καθημερινά τον σεβασμό και την αγάπη μας στον πλανήτη ,τον οποίο που ζούμε. Κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα για την χρήση θερμού νερού , είτε αναφερόμαστε σε ηλιακούς θερμοσίφωνες , είτε σε ηλεκτρικούς. Σχετικά με τους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες έχουμε τρεις βασικές προϋποθέσεις.


Για αρχή , η κατασκευή να πραγματοποιείται από ανακυκλώσιμα υλικά. Είναι αρκετά σημαντική αυτή η διαδικασία γιατί μέσω
της ανακύκλωσης μειώνεται η κατανάλωση πρώτων υλών και ως εκ τούτου η κατανάλωση επιπλέον ενέργειας. Συνεχίζοντας, κάθε ηλεκτρικός θερμοσίφωνας έπειτα από την έγκριση του εξειδικευμένου συνεργείου μας ,μπορεί να επισκευαστεί. Η επισκευή ενός προϊόντος επιφέρει  όφελος σχετικά με την αποτροπή παραγωγής επιπλέον ενέργειας  άρα και πρόσθετης εκπομπής αερίων που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα. Η τελευταία προϋπόθεση που τηρούμε,  ίσως  είναι η πιο βασική, γιατί συνδυάζει τη φιλική μας στάση στο περιβάλλον αλλά και την ασφάλεια του καταναλωτή. Κάθε ηλεκτρικός θερμοσίφωνας είναι ανθεκτική κατασκευή και κυρίως υψηλής ποιότητας. Αποτέλεσμα αυτού ,είναι η απόλυτη χρήση κάθε θερμοσίφωνα σύμφωνα πάντα με την γραπτή εγγύηση την οποία διαθέτουμε.

 

Πως βοηθάτε το περιβάλλον με ένα ηλιακό θερμοσίφωνα Romina.

Το βασικότερο προϊόν μας όμως , είναι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες. Θεωρούμε αναγκαίο , να γίνει απολύτως κατανοητό το όφελος εγκατάστασης ενός ηλιακού θερμοσίφωνα.


Ο Ήλιος αποτελεί τεράστια πηγή ενέργειας , την οποία στην Ελλάδα την έχουμε σε τεράστιες ποσότητες.
Η ηλιακή ενέργεια είναι μία δωρεάν πηγή με μηδενική ρύπανση του περιβάλλοντος. Δυστυχώς δεν αξιοποιείται πάντα όπως θα έπρεπε. Αναλόγως της κατανάλωσης , η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να είναι από 30 % έως
και 75%. Η λειτουργία κάθε ηλιακού είναι σχετικά απλή. Με την χρήση κατόπτρου (συλλέκτη) γίνεται η περισυλλογή την ηλιακής ακτινοβολίας και έτσι θερμαίνεται το νερό που βρίσκεται εντός του καζανιού. Με αυτόν τον τρόπο , κάθε νοικοκυριό έχει άμεση εκμετάλλευση ηλιακής ενέργειας με απόλυτο σεβασμό όσον αφορά το περιβάλλον και ταυτόχρονα κατακόρυφη μείωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Εν κατακλείδι , όχι σαν εταιρεία , αλλά σαν ομάδα ανθρώπων προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον. Καλύτερο μέλλον με δομή το σεβασμό είτε αναφερόμαστε στο περιβάλλον , είτε αναφερόμαστε στην ποιότητα των προϊόντων μας , είτε αναφερόμαστε στις καλύτερες παροχές σε κάθε έναν μας πελάτη μοναδικά. Ας προσπαθήσουμε , να αλλάξουμε όλοι μαζί τις καθημερινές μας συνήθειες για ένα καλύτερο πλανήτη.