ΗΛΕΚΤΡΟΜΠΟΪΛΕΡ

Το Νέο Ηλεκτρομπόιλερ ROMINA

Σύμφωνα πάντα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και την σιγουριά της πολυετούς μας πείρας, σας παρουσιάζουμε την καλύτερη συσκευή στην Ελλάδα :

Το νέο Ηλεκτρομπόιλερ ROMINA !

Μανδύας εξωτερικός από ανοξείδωτο ατσάλι αδιαπέραστο στις καιρικές κακουχίες.

Εσωτερική διπλή επίστρωση του μπόιλερ από υαλόκραμα (επισμάλτωση) από Glass POWDER COATING και μόνωση πολυουρεθάνης για μεγαλύτερη προφύλαξη του ζεστού νερού από την εξωτερική θερμοκρασία.

Ράβδος μαγνησίου στην ηλεκτρική αντίσταση για την αποφυγή ηλεκτρόλυσης και την προστασία από την φθορά των αλάτων.

Τριάντα χρόνια πείρας αποτελούν την σιγουριά για την ποιότητα αλλά και την χαρά για την προσφορά μας στον εμπορικό κόσμο. Τόσα χρόνια στο πλευρό του καταναλωτή και με την εμπειρία που διαθέτουμε, μια είναι η σημαντική διαπίστωση:

«Περιθώρια και λάθη για δοκιμές δεν υπάρχουν!» Έτσι μόνο η ποιότητα είναι το διαβατήριο για το πέρασμά μας στον 21ο αιώνα.

Μεγάλη αποθήκη ζεστού νερού από λαμαρίνα γαλβανισμένη Γερμανίας, εσωτερικά, με διπλή επίστρωση (επισμάλτωση) από GLASS POWDER COATING (συνολικό πάχος 3 mm). Θερμαίνεται σε 260° και δοκιμάζεται σε υψηλή πίεση. 
Ηλεκτρομπόιλερ “GLASS" διπλής ενέργειας 

Δυνατότητα σύνδεσης με την κεντρική θέρμανση κτηρίων και ηλεκτρική αντίσταση 4KW με θερμοστάτη ασφαλείας για μεγίστη και ταχεία απόδοση.

Με διπλή επίστρωση σμάλτου από Glass Power Coating συνολικού πάχους 3mm. θερμαίνεται στους 260° και δοκιμάζεται σε υψηλές πιέσεις. 

Ηλεκτρομπόιλερ "GLASS" τριπλής ενέργειας 

Ηλεκτρομπόιλερ με δυνατότητα σύνδεσης ηλιακών συλλεκτών (τριπλής ενέργειας) και ηλεκτρικής αντίστασης.
Εξωτερικό κάλυμμα από ανοξείδωτο ατσάλι αδιαπέραστο από τις καιρικές συνθήκες και μόνωση πολυουρεθάνης.

Με διπλή επίστρωση σμάλτου εσωτερικά από Glass Power Coating συνολικού πάχους 3 mm. θερμαίνεται στους 260° και δοκιμάζεται σε υψηλές πιέσεις.
Ράβδος μαγνησίου στην ηλεκτρική αντίσταση για την αποφυγή ηλεκτρόλυσης & προστασία από φθορά των αλάτων και θερμοστάτη ασφαλείας για μέγιστη προστασία. 

Επικοινωνία

Ιερά οδός & Μαραθώνος 8,
Αιγάλεω
Τ.Κ. 122 44

2105988941, 2105986246, 2105900488

info@romina.com.gr

Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
  • Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες
  • Ηλεκτρομπόιλερ
  • Service & Υποστήριξη
  • Άρθρα & Νέα