Η ιστορία των θερμοσίφώνων Romina

Βιομηχανία Romina

ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ

Η ROMINA είναι από τις πρώτες βιοµηχανίες στον χώρο του ηλιακού θερµοσίφωνα στην Ελλάδα. Aπό το 1968 µέχρι σήµερα αποτελεί µια αµιγώς ελληνική και σύγχρονη παραγωγική µονάδα, προσφέροντας ολοκληρωµένες προτάσεις και λύσεις µέσα από µια πλήρη γκάµα προϊόντων. Η πολύχρονη παρουσία και εµπειρία της, αλλά και το ευρύτατο δίκτυο συνεργατών συνιστούν εγγύηση για άριστη ποιότητα, προηγµένη τεχνολογία και υπεύθυνη εξυπηρέτηση.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΑΠΟ∆ΟΣΗΣ

Στη ROMINA, παράγουµε διεθνώς πιστοποιηµένα προϊόντα εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών, που ξεχωρίζουν για τη σύγχρονη τεχνολογία τους και τις υψηλές αποδόσεις τους. Για την κατασκευή τους χρησιµοποιούµε µηχανήµατα ροµποτικής τεχνολογίας (CNC), άριστα ποιοτικά υλικά, ενώ αναβαθµίζουµε διαρκώς τον εξοπλισµό µας. Τα προϊόντα µας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα διεθνή πιστοποιητικά: CE, ∆ηµόκριτος, Energy label, Solar Keymark, ISO 9001:2015.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ

Μέσα από πολυετή εµπειρία µας στοχεύουµε στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών µας προσφέροντας αποδοτικές λύσεις µε ολοκληρωµένες εξατοµικευµένες υπηρεσίες. Κύριο µέληµα µας είναι η εξασφάλιση υψηλού ποιοτικού αποτελέσµατος, αλλά ταυτόχρονα και η σωστή χρήση ανακυκλώσιµων υλικών φιλικά προς το περιβάλλον.