Η ιστορία της Βιομηχανίας Romina

Βιομηχανία Romina

Η εταιρεία ROMINA είναι από τις πρώτες βιομηχανίες στο χώρο του ηλιακού θερμοσίφωνα. Σαράντα χρόνια πείρας αποτελούν εγγύηση για άριστη ποιότητα, προηγμένη τεχνολογία και υπεύθυνη εξυπηρέτηση. Σκληρά δοκιμασμένος ο ηλιακός θερμοσίφωνας ROMINA πρωτοπορεί και αντέχει σε οποιαδήποτε σύγκριση.

Η εταιρεία ROMIΝΑ διάδοχος και συνεχιστής της 40χρονης επιτυχημένης πορείας της εταιρείας REGINA, είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατασκευής θερμοσιφώνων, ηλιακών συστημάτων και Ηλεκτρομπόιλερ στον ελληνικό χώρο.


Οι εγκαταστάσεις κατασκευής και συναρμολόγησης που ξεπερνούν τα 2000 τ.μ. στη βιομηχανική ζώνη Ασπρόπυργου και στεγάζουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και η έδρα της εταιρείας στο Αιγάλεω Αττικής που λειτουργεί ως εκθεσιακός χώρος, ως κέντρο αποθήκευσης και διακίνησης και ως κέντρο service, συνθέτουν μια κάθετη μονάδα παραγωγής και συντήρησης στον τομέα της.


Όλα τα μέρη των ηλιακών θερμοσιφώνων κατασκευάζονται από εξειδικευμένους τεχνίτες στην Ελλάδα, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ROMINA στον Ασπρόπυργο στην Αττική. Η λειτουργία μιας κάθετης μονάδας παραγωγής και τα σαράντα χρόνια πείρας αποτελούν εγγύηση για άριστη ποιότητα, προηγμένη τεχνολογία και άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση. Σκληρά δοκιμασμένος ο ηλιακός θερμοσίφωνας ROMINA πρωτοπορεί και αντέχει σε οποιαδήποτε σύγκριση 

Σήμερα η εταιρεία ROMINA έχει αρκετά άτομα σε εξειδικευμένο δυναμικό προσωπικό. Στη συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης, έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας, (με την παροχή ταχύτατου service), όπως επίσης και στη συντονισμένη τροφοδοσία του δικτύου πελατών με τα προϊόντα της.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η εξασφάλιση υψηλού ποιοτικού αποτελέσματος, γεγονός που πιστοποιείται από τις αυστηρότατες διεθνείς προδιαγραφές CE και ISO 9806-1 που εφαρμόζει στα προϊόντα της και από τη συμμετοχή της ως μέλος της ΕΒΗΕ. 

Η μακροχρόνια παρουσία της εταιρείας στην αγορά, καθώς επίσης και το ευρύτατο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, το οποίο αποτελείται από μεμονωμένους εγκαταστάτες, συνεταιρισμούς υδραυλικών, αλλά και μεγάλους προμηθευτές χονδρικής πώλησης ειδών υγιεινής συνιστά την καλύτερη εγγύηση συνεργασίας.

Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνονται η επέκταση του δικτύου πώλησης σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της με τεχνολογικά προηγμένα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με υψηλό ποσοστό εγχώριας προστιθέμενης αξίας.

Η βιομηχανία ROMINA διαθέτει πυκνό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν επιλεγμένα σημεία πώλησης, στα οποία μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προμηθευτείτε το προϊόν που σας ταιριάζει.

Παράλληλα με τα σημεία πώλησης, υπάρχουν επιλεγμένα από εμάς σημεία τεχνικής υποστήριξης.

Με τον τρόπο αυτό, σας εξασφαλίζουμε την σωστή εγκατάσταση του δικού σας προϊόντος στο χώρο σας και την συνεχή τεχνική υποστήριξη από έμπειρους επαγγελματίες με στόχο την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Έτσι θα είστε σίγουροι ότι είμαστε σε θέση να σας εξασφαλίσουμε την ασφαλή διακίνηση των προϊόντων μας και τις καλύψεις εγγυήσεων για να μπορείτε να απολαμβάνετε το προϊόν σας για μια ζωή.

Η βιομηχανία ROMINA θα είναι παντού και πάντα κοντά σας.

Επικοινωνία

Ιερά οδός & Μαραθώνος 8,
Αιγάλεω
Τ.Κ. 122 44

2105988941, 2105986246, 2105900488

info@romina.com.gr

Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
  • Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες
  • Ηλεκτρομπόιλερ
  • Service & Υποστήριξη
  • Άρθρα & Νέα